Hanki kausilippu

Seutu+ on yhdistelmälippu, jolla matkustat Mynämäestä, Nousiaisista, Maskusta, Paraisilta, Paimiosta ja Aurasta Turkuun sekä teet jatko- ja vaihtomatkoja koko Föli-alueella. Tuotteen voi hankkia, jos matkustat linjastoilla 413 (Aura), 117-119 (Mynämäki-Nousiainen-Masku-Turku), 703–709, P1–P4 (Paimio) tai 801–802 ja 901–904 (Parainen). Kausilippu ei käy toistaiseksi muilla seudullisilla linjoilla.

Seutu+ -kausilippu on toteutettu sekä mobiiliversiona että perinteisenä matkakorttina.

Seutu+-mobiilisovelluksen voi ladata uusimpiin Android- ja iOS-puhelimiin.

Huom! Jos käytössäsi on jo Föli-mobiilisovellus, käytä samaa sähköpostia ja salasanaa kirjautumiseen/rekisteröitymiseen. Mobiilisovellukseen tulee kaksi erillistä lippua/ QR koodia – toinen perusmatkaa ja toinen Föli-matkaa varten. Mobiilituotteen voi ladata jatkossa sovelluksen kautta.

Seutu+ -kausikortin voit hankkia kuntakohtaisista palvelupisteistä Aurasta, Maskusta, Mynämäestä, Paimiosta, Paraisilta ja Turusta. Auran palvelupisteestä annetaan korttipohjat ja perustetaan käyttäjätili, mutta ei ladata kausia. Varmistathan tarkemmat osoite- ja aukiolotiedot kohdasta Matkakortit. Korttituotteen voi ladata jatkossa seutuplus.fi -sivuston kautta, Seutu+ -mobiilisovelluksessa ja palvelupisteissä (osassa vain korttimaksu).