Tietoa mobiilisovelluksesta

Seutu+-kausilipun voi hankkia myös mobiilisovelluksena. Seutu+-sovelluksen voi ladata uusimpiin Android- ja iOS-puhelimiin.

Huom! Jos käytössäsi on jo Föli-mobiilisovellus, käytä samaa sähköpostia ja salasanaa kirjautumiseen/rekisteröitymiseen.

Kausilipun hankkiminen edellyttää käyttäjätilin rekisteröimistä. Maksutapoja ovat pankki- ja luottokortti (Visa ja Mastercard), MobilePay, Pivo ja Apple Pay.

Mobiilisovelluksen Seutu+-kausilippu on voimassa linjoilla Aura–Turku (413), Paimio–Turku (703–709 ja P1–P4), Parainen–Turku (801–802 ja 901–904), Mynämäki-Nousiainen-Masku-Turku (117-119) sekä kaikessa Föli-alueen liikenteessä.

Lipun voimassaolo alkaa heti sen ostosta. Lippu leimataan lukulaitteessa bussiin nousun yhteydessä. Mobiilisovellukseen tulee kaksi QR-koodia. Toinen koodi on perusmatkaa varten ja toinen Föli-matkaa varten. Näytäthän autoon noustessasi oikeaa koodia.

Kun Seutu+-lippu on hankittu, se näkyy Ostot-välilehdellä, josta löytyvät kaikki voimassa olevat liput sekä tiedot aiemmin ostetuista lipuista. Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella.

Mobiilisovelluksella voi myös ladata Seutu+-matkakortin.