Maskun Seutu+ palvelupiste (pääkirjasto) on kiinni 3.6-14.8.2023

Maskun pääkirjasto on kiinni 3.6-14.8.2023 remontin vuoksi. Kirjasto on toiminut Seutu+ matkakorttien palvelupisteenä. Kirjastosta on voinut hankkia Seutu+ korttipohjia ja siellä on voinut myös ladata korttia.

Remontin aikana Seutu+ matkakortin voi hankkia jostain toisesta Turun seudun palvelupisteestä. Palvelupisteet on lueteltu seutuplus.fi sivuston kohdassa Liput ja hinnat/ Palvelupisteet. Korttipohjan voi myös tilata seutuplus.fi sivustolta. Valitse sivuston seutuplus.fi etusivulta Lataa tai tilaa kortti ja siirry Seutu+ palvelusivulle. Palveluun pitää rekisteröityä. Kortti toimitetaan postitse kotiosoitteeseen.

Seutu+ matkakortin voi remontin aikana ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelussa. Palveluun pääsee sivuston seutuplus.fi etusivulta kohdasta Lataa tai tilaa kortti. Latauspalveluun pääsee kohdasta Seutu+ Palvelusivu. Palveluun pitää rekisteröityä. Kortin voi ladata myös jossain muussa Turun seudun palvelupisteessä. Lataus onnistuu myös linja-autossa. Varmistathan etukäteen, minkä tuotteen haluat ladata.

Seutu+ korttipohjien jakelu ja lataaminen jatkuu Maskun pääkirjastossa remontin valmistumisen jälkeen.