Seutu+ matkailu (päivittyvä)

Kesällä voi tutustua esimerkiksi lähialueen matkailukohteisiin ja liikuntakohteisiin. Alla muutamia esimerkkejä alueen kohteista. Yhdellä Seutu+ kausilipulla voi matkustaa kaikilla Seutu+-linjoilla ja tutustua näihin kaikkiin kohteisiin.

Aura

Aurassa järjestetään iltatori tiistaisin klo 17-19.
Lisätietoja Auran iltatori Auraamon torilla – Auran kunta

Sisupuisto on kansallismaisema Aurajoentien matkailutien varressa. Sisupuistosta löytyvät muun muassa kuntoportaat ja kioski.
Lisätietoja Sisupuisto – Aurajoentie

Mynämäki-Nousiainen-Masku

Laurin liikennepuisto sijaitsee Mynämäellä Laurin koulun takapihalla. Liikennepuistossa palvelee myös 4H-yrittäjien kesäkioski.
Lisätietoja liikennepuisto_a4_web.pdf (mynamaki.fi)

Jääkiekkoilija Mikko Rantasen mukaan nimetty Frisbeegolfrata sijaitsee Nousiaisissa. Metsäradalla on 18 väylää.
Lisätietoja Mikko Rantasen Frisbeegolfrata – Radat – Frisbeegolfradat.fi

Maskun Riviera on Maskun kunnan kaakkoisosassa sijaitseva hiekkakuoppa-alue.
Lisätietoja Uimarannat – Maskun kunta

Paimio

Paimion parantola on valmistunut alun perin tuberkuloosiparantolaksi vuonna 1933. Sen on suunnitellut arkkitehdit Alvar ja Aino Aalto. Parantola on auki 1.6.-28.8. tiistaista sunnuntaihin klo 11-19.
Lisätietoja Paimion parantola – Alvar Aalto Foundation | Alvar Aalto -säätiö

Paimion keskustassa Vistantien varrella on Käsityömuseo Miila. Käsityömuseo Miilassa on tällä hetkellä näyttelyiden aiheina alakerrassa Arkista aherrusta ja yläkerrassa Käsityön juhlaa. Vuoden 2022 teemanäyttelyssä on Sotureita ja käsityöläisiä – Keskiajan sotavarusteita -näyttelyssä esillä keskiaikaisia varustekokonaisuuksia haarniskoista aseisiin ja kangasasusteisiin. Museo on avoinna 8.6. – 7.8. ke – pe klo 11 – 17.30 ja la – su klo 12 – 16.
Lisätietoja Käsityömuseo Miila – Tervetuloa

Paimion keskustassa Vistantien varrella on myös Sähkömuseo. Museo on avoinna 7.6. – 7.8. tiistaista perjantaihin klo 11 – 17.30 ja lauantaista sunnuntaihin klo 12 – 16. Samassa rakennuksessa toimii kesäisin myös Paimion matkailuneuvonta.
Lisätietoja Paimion Sähkömuseo ja Matkailu – Paimio

Parainen

Saaristoon pääsee tutustumaan matkustamalla Paraisille.
Lisätietoja Nähtävyydet & Aktiviteetit | Visit Parainen

Paraisilla on useita kaupungin uimarantoja kuten Bläsnäsin uimaranta (Harjuniementie 4) ja Kalkholmenin uimaranta (Rantatie 1 a).
Lisätietoja Uimarannat – Parainen – Pargas -portal