Seutu+ Mobiilisovellus

Voit käyttää Seutu+ Kausilippua, Seutu+ Sarjalippua sekä Seutu+ Vuorokausilippua kätevästi mobiilisovelluksella. Sovelluksesta löydät myös reittioppaan ja sillä voi myös ladata Seutu+-matkakortin.

Seutu+ Mobiilisovelluksen voi ladata uusimpiin Android- ja iOS-puhelimiin.

Lippujen hankkiminen edellyttää käyttäjätilin rekisteröimistä. Huom! Jos käytössäsi on jo Föli-mobiilisovellus, käytä samaa sähköpostia ja salasanaa kirjautumiseen ja rekisteröitymiseen.

Maksutapoja ovat pankki- ja luottokortti (Visa ja Mastercard), MobilePay, Pivo ja Apple Pay.

Seutu+ Kausilippu mobiilisovelluksessa

Seutu+ Kausilipun voimassaolo alkaa heti sen ostosta. Kun Seutu+ Kausilippu on hankittu, löydät lipun QR-koodina sovelluksen Ostot-välilehdeltä, jolta löytyvät kaikki voimassa olevat liput sekä tiedot aiemmin ostetuista lipuista. Lipun jäljellä oleva voimassaoloaika näkyy QR-koodin yläpuolella.

Lippu leimataan bussiin nousun yhteydessä näyttämällä QR-koodi lukulaitteelle.

Jos ostamasi lippu sisältää myös Föli-alueen, mobiilisovellukseen tulee kaksi QR-koodia. Toinen koodi on perusmatkaa varten ja toinen Föli-matkaa varten. Näytäthän autoon noustessasi oikeaa koodia.

Seutu+ Sarjalippu mobiilisovelluksessa

Kun Seutu+ Sarjalippu on hankittu, löydät sen sovelluksen Ostot-välilehdeltä. Välilehdeltä näet koko sarjalipun voimassaoloajan. 

Käytä lippu -painikkeella voit ottaa käyttöön yhden lipun kerrallaan, jolloin tulee näkyviin käytössä olevan yksittäisen lipun QR-koodi sekä sen voimassaoloaika.

QR-koodi leimataan lukulaitteessa bussiin noustessa Seutu+ lukulaitteelle.

Seutu+ Vuorokausilippu mobiilisovelluksessa

Seutu+ Vuorokausilippua voi käyttää ainoastaan Seutu+ Mobiilisovelluksella. 

Lipun voi ostaa jo aiemmin ja se otetaan käyttöön painamalla sovelluksessa Aloita-painiketta. Tämän jälkeen lippu on voimassa 24 h. Matkan voi tehdä loppuun asti, jos 24 h aikaraja täytyy matkan aikana – olennaista, että lippu on voimassa, kun matka alkaa.

Lippu näytetään bussissa Seutu+ mobiililukijalaitteeseen.