Seutu+ kausilippu käyttöön Rauma-Eurajoki-Pori välille

Seutu+ kausilipun käyttö laajenee kesäaikataulukauden alusta 5.6.2023 Rauma-Eurajoki-Pori seutuliikenteen linjoille. Yhteysvälillä käytetään jatkossa seuraavia lipputuotteita:

  • Rauma 1. Kelpoisuusalue: Rauma-Lappi Tl, Rauma-Pyhäranta, Rauma-Eurajoki + Rauman Gyyt-kaupunkiliikenne. Hinta 38 e/ 30 päivää.
  • Rauma 2. Kelpoisuusalue: Rauma-Eura, Rauma-Pyhäranta-Uusikaupunki, Rauma-Eurajoki-Pori + Rauman Gyyt kaupunkiliikenne. Hinta 80 e/ 30 päivää.
  • Pori 1. Kelpoisuusalue *: Pori-Luvia-Eurajoki. Hinta 58 e/ 30 päivää.
  • Pori 2. Kelpoisuusalue *: Pori-Eurajoki-Rauma. Hinta 80 e/30 päivää.

* Porin lippujen kelpoisuusalueet laajenevat asteittain myös Pohjois-Satakunnan suuntaan vuoden 2024 aikana.

Seutu+ kausilippu on mahdollista hankkia mobiilisovelluksen kautta tai korttituotteena. Raumalla kortin saa palvelupiste Pyyrmanista. Porissa palvelupistettä ei toistaiseksi ole, joten kortin voi hankkia jostain toisesta Seutuplus palvelupisteestä tai sen voi tilata seutuplus.fi sivustolta postitse kotiin. Kortin voi ladata seutuplus.fi palvelusivustolla tai linja-autossa.

Kausilipun kelpoisuus käynnistyy hankkimishetkestä, joten uudet lipputuotteet ovat hankittavissa vasta kesäaikataulukauden alusta.

Rauma-Eurajoki-Pori välillä kokeillaan myös 10 matkan sarjakorttia. Kortin hinta on 70 e/ 10 seutumatkaa. Kortti ei käy Rauman Gyyt- tai Porin Waltti-kaupunkiliikenteissä.

Huom! Markkinaehtoisella kaukoliikenteellä on omat lipputuotteensa. Seutu+ ei käy kaukoliikenteen autoissa.