Maskun sisäiset linjat

Turun seutulipun myynti on päättynyt 30.6. Maskusta Nousiaisiin kulkevista toisen asteen oppilaista osa maksaa linja-automatkansa itse ja aiemmin he ovat käyttäneet matkaansa Turun seutulippua. Osa on tehnyt matkan vain yhdellä linjalla ja osa on matkustanut ensin sisäisillä linjoilla ja jatkanut Nousiaisiin linjastolla 117-119. Jatkossa vastaavat matkat voi tehdä Seutu+ kausituotteella. Seutu+ käy Maskun sisäisillä linjoilla…

Juhannuksen liikenne

Juhannusaattona, perjantaina 25.6. liikennöidään lauantain aikataulujen mukaan. Myös yölinjat ajetaan. Juhannuspäivänä 26.6. liikennöidään sunnuntain aikatauluin. Myös yölinjat ajetaan. Sunnuntaina 27.6. liikennöidään sunnuntain aikatauluin.

Seutu+-matkakortin myynti alkaa Auran ja Paraisten palvelupisteissä maaliskuussa

Seutu+ -kausikorttien jakelu on nyt aloitettu. Voit hankkia kortin Auran ja Paraisten palvelupisteistä 8.3 alkaen. Paimion palvelupiste avataan todennäköisesti 28.3. Turun Monitorin palvelupisteet kauppatorilla ja Skanssissa vahvistavat Seutu+ matkakortin myynnin aloituspäivän myöhemmin. Varmistathan vallitsevan koronatilanteen aikana palvelupisteiden aukiolon kuntien ja Monitorin omilta www-sivuilta.